De Kuip

Stadion

Naam : De Kuip Opgericht op : 19 juli 1908
Capaciteit : 51137 Huidige voorzitter : Jan de Jong
In gebruik sinds : 27 maart 1937 Huidige hoofdtrainer : Giovanni van Bronckhorst

Contactgegevens

Adres : Van Zandvlietplein 3
Postcode : 3007 AP
Plaats : Rotterdam
Telefoon : +31-102926888
Fax : +31-104824843
Email : klantenservice[at]feyenoord.nl
Website : https://www.feyenoord.nl

Laatste nieuws over Feyenoord

 • Feyenoord mag 5000 fans meenemen naar strijd om JC Schaal
  Bekerwinnaar Feyenoord mag op zaterdag 4 augustus ruim vijfduizend supporters meenemen naar het Philips Stadion voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen kampioen PSV. Dat heeft de KNVB woensdag bekendgemaakt.
 • Ajax, AZ en Vitesse in koker voor loting
  Het WK in Rusland is nog geen week oud en nog niet eens alle landen zijn in actie gekomen, maar voor drie Nederlandse clubs begint dinsdag het Europese seizoen al. Ajax, AZ en Vitesse nemen deel aan de loting voor de tweede voorronde van de Champions League en Europa League.
 • Een dag met de nieuwe Drenthe: Roya2Faces wil een beetje liefde geven
  In Balverliefd elke week aandacht voor de gang van zaken achter de schermen van het voetbal en opvallende gebeurtenissen aan de rand van het veld. Deze week over Royston Drenthe, die vorige week een primeur beleefde in zijn nieuwe leven.
 • 'Stadionplan Feyenoord kan club grote schade opleveren'
  Het draagvlak onder Feyenoord City was al niet groot, maar uit een rapport dat vrijdag naar buiten is gekomen blijkt dat de City-voorstanders zich makkelijk rijk hebben gerekend. De toekomst van Feyenoord hangt nauw samen met het slagen van het megaproject, dat een groot risico vormt.
 • Ajax en Feyenoord verdienen miljoen aan WK
  Het ontbreken van Nederland in Rusland is een financiële strop voor de KNVB en ook voor clubs die de marktwaarde van hun Nederlandse internationals niet kunnen opkrikken. Toch houden vooral de topclubs nog een leuk zakcentje over aan het Oranje-loze WK.