AFAS stadion

Stadion

Naam : AFAS Stadion Opgericht op : 10 mei 1967
Capaciteit : 17250 Huidige voorzitter : Rene Neelissen
In gebruik sinds : 1 juli 2006 Huidige hoofdtrainer : John van den Brom

Contactgegevens

Adres : Stadionweg 1
Postcode : 1812 AZ
Plaats : Alkmaar
Telefoon : +31-725478000
Fax : +31-725478080
Email : info[at]az.nl
Website : https://www.az.nl

Laatste nieuws over AZ

 • Ajax, AZ en Vitesse in koker voor loting
  Het WK in Rusland is nog geen week oud en nog niet eens alle landen zijn in actie gekomen, maar voor drie Nederlandse clubs begint dinsdag het Europese seizoen al. Ajax, AZ en Vitesse nemen deel aan de loting voor de tweede voorronde van de Champions League en Europa League.
 • AZ kaapt jeugdinternational De Boer weg bij Telstar
  AZ heeft zich versterkt met Rody de Boer. De twintigjarige doelman komt over van Telstar en tekent een contract voor vier seizoenen in Alkmaar.
 • Het dubbelleven van de (Ali)Reza's
  Alireza Jahanbakhsh en Reza Ghoochannejhad staan op het WK voor een opgave van formaat. De Iraanse aanvallers van respectievelijk AZ en SC Heerenveen gaan het in de groepsfase opnemen tegen Spanje, Portugal en Marokko. In Rusland moet het beste uit hun twee werelden samenkomen.
 • Jansen belangrijkste kandidaat als assistent bij AZ na vertrek Landzaat
  AZ ziet in Pascal Jansen de beoogde assistent-trainer bij het eerste elftal. Vrijdag werd bekend dat Jansen na een jaar zijn functie als hoofd opleidingen van PSV neerlegt.
 • Coutinho verkiest NEC boven Eredivisie
  NEC heeft Gino Coutinho gecontracteerd. De 35-jarige doelman komt transfervrij over van AZ en zette in Nijmegen zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020.